5/3 2011

ojoj nu har det varit dåligt med inlägg ett tag men nu är det sportlov och jag har all tid i världen (nästan iaf :D)
ska sammanfatta veckan i måndags var jag hemma från skolan mådde inte så bra så det var väldigt slappt...
Tisdag: var en helt vandlig dag med skola vi hade även elevrådsmöte där vi pratade lite om mötet vi var på förra veckan och planerade in lite nya möten osv. For iväg till stallet på eftermiddagen/kvällen. Red Kakan på lektionen vi skulle träna enkla byten som inte gick så bra... Jag var ofokuserad och hon tyckte det var jobbigt så det blev många felaktiga galoppfattningar. Men i det stora hela var det ändå en bra lektion med roliga övningar och lagomt många elever. Red även tigen innan lektionen det gick riktigt bra han är så söt. Han tycker absolut inte att det ska gå i ett lagomt trav tempo han vill galoppa men det får vi INTE! Vi ska ta det lugnt och inte förhasta oss det får ta den tid det tar! Kvällen slutade med House älskar verkligen programet!
Onsdag: var en väldigt... intressant dag :D Dagen började med att jag gicktill skolan som vandligt hade en halv lektion sen gick klassen till gympa salen för att speta trippelboll. För er som inte vet vad det är så är det en "turnering" som skolan har, namnet är för att det är tre sporter fotboll, innebandy och volleyboll (antar jag).
Man spelar klassvis och iår var det bara tre klasser som fått ihop lag. Vi spelade två matcher fotboll och två innebandy vann en av varje :D Volleybollen hann vi inte med eftersom klass 8:1 skulle med bussen till stan för att åka backhoppning!! Vi hade så fruktansvärt jätte super duper roligt!! Det var mycket skratt och glada miner. Med filmkameran i högsta hugg anlände vi till FVs anläggning. När vi var påklädda med dräkter och pjäxor bar det av till hoppet. Alla var väldigt nervösa, även om hoppet bara var runt 10cm stort så var det inte så bara..
Efter en underbar dag i backen gick vi med mungiporna uppi örona till bussen för att åka hem. Hemma han jag inte mer än äta innan det bar iväg till stallet förr en mys kväll med Tiger.
Torsdag: var en riktigt slapp dag med elevens val och vi slutade redan klockan 12:00.
På elevens val hade jag buggkurs som min kära vän Elin höll i eftersom hon tävlar i dans.
Det var väldigt roligt och jag lärde mig riktigt mycket om bugg! Tusen tack alla för den underbara skoldagen.
Efter skolan gick jag till stallet för att rida Tiger. Han var pigg som vandligt och tyckte inte att det var särskilt roligt att trava det går ju mycket fortare att galoppa... -.-
Menmen han är sötast ändå! För mig kommer han alltid vara en liten bebis även om han nu växt på seg till en riktig karl som man inte kan mesa med längre... Ingenting är bättre än att få fara till stallet och bara ha roligt släppa allt med skola och annat och bara fokusera på hästarna!
Fredag: Var en vanlig dag utom att jag och några hade möte 10:30 med en man från kungsfoto (vi håller på att välja till skol korten) annars var det en ovandligt normal dag ;) Sista timmen höll vi på med vår reklamfilm som snart börjar bli klar och den kommer helt klart vara bäst! :D Gick till stallet efter skolan för att ridas Tiger. Det gick jätte bra han var snäll och söt som vanligt. Han är söt som socker!! Myste jätte super duper mycket med honom innan jag for hem och åt. kvällen var lugn och slapp.
Lördag: (idag) var en extremt intressant dag men det får man väl vara berädd på när det är vi som har? ;)
For till stallet vid sju släppte ut alla hästar mockade fixade allt inför middagsfodringen sen for vi hem för att fika lite lunch och ta det lugnt =evelina somnede nästan på sängen...
Sen bar det iväg till stalle igen för att middagsfodra och ta in hästar. Dagen har rullet på bra utan större svårigheter. Kom hem vid 16:00 duschade sen bakade jag chokladbollar som jag nu ska provsmaka ;)
Hoppas er vecka har varit lika bra som min! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0